Tadi kawan aku cerita pasal laki yang di dump hanya sebab laki tu ore klate.Maybe ada sebab lain kot.Personally,aku tak suka seseorang di judge sebab negeri.Personality atau attitude seseorang bukanlah based on kat mana dia menetap.
Well,siapa yang suka macam tu kan.
Aku?Kawan kawan aku sendiri ramai kelantanese .How come i x suke?Mestilah suka.;D Dorang ni time aku susah dulu,dorang yang banyak tolong,banyak happykan aku.Thanx Anis Ezat Sufina Atik ;’) Memang akan ingat jasa dorang sampai bila bila.Memang aku tengah facing a hard time masa tu.They are my best friends.Maybe orang salu cakap Kelantanese berpuak*no offense kelantanese* but my friends tak macam tu pun as far as I see.
Dorang jugak banyak tolong aku dan juge friendly.Muahmuahhh!

So,how come people are so lame about this.Just be 1 Malaysia,will ya?

Tadi kawan aku cerita pasal laki yang di dump hanya sebab laki tu ore klate.Maybe ada sebab lain kot.Personally,aku tak suka seseorang di judge sebab negeri.Personality atau attitude seseorang bukanlah based on kat mana dia menetap.

Well,siapa yang suka macam tu kan.

Aku?Kawan kawan aku sendiri ramai kelantanese .How come i x suke?Mestilah suka.;D Dorang ni time aku susah dulu,dorang yang banyak tolong,banyak happykan aku.Thanx Anis Ezat Sufina Atik ;’) Memang akan ingat jasa dorang sampai bila bila.Memang aku tengah facing a hard time masa tu.They are my best friends.Maybe orang salu cakap Kelantanese berpuak*no offense kelantanese* but my friends tak macam tu pun as far as I see.

Dorang jugak banyak tolong aku dan juge friendly.Muahmuahhh!

So,how come people are so lame about this.Just be 1 Malaysia,will ya?

Pavlova….i give you more…

Pavlova….i give you more…

Moree…..

Moree…..

Moreeee and moreeeee…

Moreeee and moreeeee…

Pavlovaa….

Pavlovaa….

And like this one also..:) My first camera vintage necklace…


*Pic courtesy of Google*

And like this one also..:) My first camera vintage necklace…

*Pic courtesy of Google*

Sebijik macam saya punya.

Sebijik macam saya punya.

1 note

Takde rezeki nak makan haritu.habes oledi.;(

Takde rezeki nak makan haritu.habes oledi.;(

More nasi paprik.

More nasi paprik.